Skip to main content
 
/onze missie

Er zijn nog volop kansen. Als u de uitdagingen van vandaag bekijkt in een grotere context, ontstaan er nieuwe kansen. Gewoon verder kijken, verbanden leggen en oplossingen exploreren. Bij Meldon versterken we klanten. Het is ons doel om uw eindproduct nog verder te brengen. Dat doen we vanuit onze expertise, maar gevoelsmatig als collega. Door vragen te stellen en inzichten te delen kijken we naar mogelijkheden. En alleen het beste is goed genoeg.

Er zijn nog volop kansen. Als u de uitdagingen van vandaag bekijkt in een grotere context, ontstaan er nieuwe kansen. Gewoon verder kijken, verbanden leggen en oplossingen exploreren. Bij Meldon versterken we klanten.

Onze mensen

Meldon is ontstaan vanuit een familiebedrijf. En dat is voelbaar. U vindt in ons een informele organisatie waar echt vakmanschap, passie en empathie centraal staan. Een platte organisatie met korte lijnen. Ons team bestaat uit 90 professionals verdeeld over de productieomgeving en ons kantoor.

“Bij Meldon houden we van de veelzijdigheid. We hebben zoveel verschillende, fijne klanten voor wie we slimme producten mogen ontwikkelen en produceren. Klanten die ons uitdagen met complexe vraagstukken. Daar houden we het allermeeste van. Ontwikkelen en creëren van producten met toegevoegde waarde voor onze klanten en stabiele productie processen neerzetten. Op die manier krijgen klanten altijd kwaliteit geleverd. Van het allereerste idee een fantastisch eindproduct maken. Het liefst samen. Zij aan zij met de klant. Wij zien ons dan ook echt als het verlengstuk van de ontwikkelgroep van onze klanten. Zo werken we het liefste. En ik ben ongelofelijk trots op Meldon. Dat mag je best weten.”

Rik Gerritzen CTO

“Niet alleen werken we hard voor onze klanten en zetten we in op een langdurige samenwerking met hen. Ook voor onze eigen mensen geldt hetzelfde principe. Hoe we dat doen? Wij zetten in op duurzame inzetbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat werknemers het naar hun zin hebben. Dat motiveert én zorgt ervoor dat we met zijn allen hetzelfde doel nastreven. Het beste voor de klant. Op welk niveau dan ook; bij Meldon zijn we betrokken en bevlogen. Het succes van Meldon wordt bepaald door onze medewerkers. Ik ben dan ook trots op iedereen. We doen het echt met zijn allen. Samen zijn wij Meldon!”

Stan Erens COO

Marco H.A. Zeekaf
Chief Executive Officer (CEO) & President
Stan Erens
Chief Operating Officer (COO)
Rik Gerritzen
Chief Technology Officer (CTO)
Maurits Basten
Senior Accountmanager
Wilhelm Sanders
Senior Accountmanager
Lilian Weijs
Customer Service Representative
Luke van de Lockant
Customer Service Representative
Jolanda Konings
HR-manager
John Beerkens
Senior Purchasing Manager
Rick Herben
Consulting Project Manager Product Development
Sepp Munten
QESH Manager
Peter Lubbers
Senior Consulting Project Manager Product Development

Stukje geschiedenis

“We hebben bij Meldon enorm veel plezier in wat we doen. Al meer dan 70 jaar werken we met toewijding, passie en een flinke dosis nuchterheid. We zijn trots op ons familiebedrijf en op onze geschiedenis. Als organisatie nemen we onze verantwoordelijkheid. We denken aan morgen. In alles wat we doen. Zo ontwikkelen we duurzaam inzetbare producten, innoveren in materialen en richten we ons op lange termijn samenwerkingen met klanten én medewerkers”.

Marco H.A. Zeekaf
CEO & President