Skip to main content
/off the shelf

Off the shelf

Laat u informeren over ons aanbod
high-end extrusie transportbandprofielen.
Wereldwijd gebruikt, unieke performance
en zeer brede keuze in
transportbandprofielen. Denk aan:
meenemers, sidewalls en verschillende
soorten aandrijfsnaren zoals v-blok- en
rondsnaren. Iets specifieks op maat nodig?
Ook dan denken we graag met u mee.

 

Nutrok® & Unitrok® de huismerken van Meldon

Machinebouwer, transportbandproducent of werkzaam bij een confectiebedrijf in de transportbandindustrie? Meldon heeft ruim 30 jaar ervaring met het extruderen van profielen voor kunststof transportbanden. Op dit gebied werkt u dus echt samen met een partij die letterlijk aan de bakermat staat van de inmiddels wereldwijd toegepaste transportbandprofielen. Onze innovatieve PVC- en TPU-profielen waren de eerste ter wereld die voldeden aan de strikte EU- & FDA-normen in de voedingsindustrie (Zijn we trots op!).

Meldon garandeert u topkwaliteit. Onze profielen hebben een optimale performance: voeding wordt veilig en effectief verwerkt en de samenstelling van materialen – en een hoogstaand productieproces – verzekeren een goede bevestiging van de profielen aan de band. En niet alleen in de voedingsindustrie, maar ook voor toepassingen in de non-food, agrarische- en recyclingindustrie kunt u bij Meldon terecht voor slimme oplossingen uit voorraad.

Meer weten over onze huismerken Nutrok® en Unitrok®?

  • Snelle levertijden vanuit voorraad
  • Maximale efficiëntie tijdens verwerking
  • Duurzame kwaliteit en lange levensduur
  • De optimale prijs-kwaliteitverhouding

Nutrok®

De PVC- en TPU-profielen voor de voedseltransportbandindustrie moeten aan volstrekte veiligheidsnormen voldoen. Die van Meldon doen dat. Daarnaast werken we volgens de internationale GMP-richtlijnen. De innovatieve profielen  zijn speciaal ontwikkeld onder hoge standaarden. Nutrok® maakt het mogelijk om voedsel middels transportbanden op een zeer betrouwbare en veilige manier te verwerken.

 

Nutrok®: Our PVC and TPU cleats and guide ropes are the first to demonstrably comply with all strict international food safety standards

Unitrok®

Ons productassortiment wordt aangevuld met innovatieve profielen die we speciaal hebben ontwikkeld voor de non-food industrie onder de merknaam Unitrok®. Unitrok® heeft dezelfde producteigenschappen als Nutrok®. Dat betekent maximale efficiëntie tijdens de verwerking, inclusief probleemloze lasbaarheid. Daarnaast zijn we zeker van een extra lange levensduur, dankzij optimale duurzaamheid, scheurvastheid en flexibiliteit.

Goed om te weten:

De transportbandindustrie wordt gekenmerkt door korte reactie- en levertijden. Om hieraan te kunnen voldoen, beschikken we over een uitgebreid magazijn. Een geavanceerd ERP-systeem zorgt ervoor dat wij goed zicht hebben op onze complete voorraad Nutrok® en Unitrok®-producten. De producten zijn allemaal ISPN-verpakt, waardoor ze gemakkelijk en snel te verzenden zijn.