Skip to main content

“Als het aan ons ligt kom jij hier werken.”

Wij zijn ons ervan bewust dat wij het niet voor het kiezen hebben. Er is werk genoeg voor jou. Toch? En iedereen roept hetzelfde: “Wij bieden en wij vragen…”Wij draaien het om, want wij zijn nieuwsgierig naar wat jij wilt.

 
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze vacatures
Jolanda Konings HR-manager

Wat kan jou nou echt overtuigen om hier te komen werken?

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw antwoord! En het mogen er meerdere zijn, het maakt ons niet uit. Wij weten al lang dat we een baan voor jou hebben.

Werken bij Meldon zegt iets over jou. Je wilt graag onderdeel zijn van een leuke hechte groep mensen met een duidelijk doel. Iets toevoegen aan een product, meerwaarde bieden aan onze klanten. Aansprekende namen uit veeleisende markten passen onze expertise en fabrikaten toe om hun eigen product te innoveren. Dat betekent dat we samen met hen leren, onze kennis vergroten en dus groeien. Wij zijn deze vaste basis, een fijne plek om jezelf en Meldon verder te ontwikkelen. Dat is wat Meldon is, die ambitie is onze grondstof.

Wat zoek jij?

Neem contact op +31652660285 https://wa.me/31652660285

Geloof jij in sprookjes?

Andrea Poen Junior teamleider

Begin 2020 stond mijn leven ineens op zijn kop. Ik kreeg de diagnose uitgezaaide longkanker en startte met een langdurig behandeltraject. 1 jaar later kreeg ik een arbeidsdeskundig onderzoek met als conclusie dat ik mijn werk als operator niet meer uit zou kunnen oefenen. Alsof de diagnose kanker niet moeilijk genoeg was, moest ik mij nu ook zorgen gaan maken over mijn toekomst, werk en inkomen.

Ik belandde in een spoor 2 traject bij Stap Nu waar ik goede begeleiding kreeg. Samen met mijn coach Dyon Klaassen gingen we kijken naar wat wel en niet meer zou kunnen passen bij mijn persoonlijke belastbaarheid en wensen. Maar ondanks de focus op ander werk hield ik steeds de hoop en de wens om bij Meldon Plastics | Extrusion Intelligence te kunnen blijven. En het heeft soms zweet en tranen gekost, maar naarmate het traject vorderde bleek mijn wens steeds realistischer te worden. Stapje voor stapje herstelde ik, kreeg ik goede uitslagen vanuit het ziekenhuis, en bouwde ik uren op in mijn eigen functie.

Inmiddels bijna 2,5 jaar na de diagnose is het mij gelukt om volledig te re-integreren. Een resultaat waar ik enorm trots op ben. Maar ook ben ik dankbaar. Dankbaar dat ik dit lichamelijk en mentaal heb kunnen doorstaan. Dankbaar dat ik mensen om me heen heb die er onvoorwaardelijk voor me zijn. Maar ook dankbaar dat ik een werkgever heb die me heeft gesteund en me de tijd en ruimte heeft gegeven.

Dit is mijn persoonlijke sprookje. En om het compleet te maken kan ik tot slot zeggen dat ik na een interne sollicitatie bij Meldon vanaf 1 juli de opstap ga maken naar junior teamleider. Ik heb mijn leven weer terug en het werd beter dan ik had kunnen bedenken. Nu kan ik vol moed en vertrouwen gaan focussen op deze mooie nieuwe uitdaging!

Stan Erens Chief Operating Officer (COO)

Samen zijn wij Meldon

“Meldon! Een dynamisch familiebedrijf in het Limburgse Nieuw-Bergen, met een team van ruim 90 medewerkers, die ieder specialist zijn in hun vakgebied. Ons gezamenlijke doel is het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige, custom made, kunststof extrusie profielen. Producten die men bewust en onbewust in het dagelijks leven regelmatig tegenkomt.

Bij ons is er veel ruimte om zelfstandig te werken en jezelf te ontplooien. Als bedrijf zijn we continu in ontwikkeling dus dat ben jij ook! We ondersteunen medewerkers en investeren graag waar nodig met trainen en ontwikkeling. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging elk jaar diverse activiteiten voor de hele club. Wil je die niet missen? Snappen we!”

Leren bij MeldonBen jij op zoek naar een leerstage? Ook dat kan bij Meldon. Met alle vakmannen en vakvrouwen die dagelijks bij Meldon aan de slag zijn, hebben we een uitstekende basis om te leren en te ontwikkelen. En zij willen jou ook heel graag leren wat het vak inhoudt.

Als erkend leerbedrijf zijn er mogelijkheden op alle niveaus. Wil jij met jouw kennis Meldon leren verder te ontwikkelen en tegelijk zelf ook te leren van Meldon?

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame stage? Dan ben je bij Meldon aan het juiste adres. Reageer via onderstaande contact button en wij nemen snel contact met je op!

Leren bij Meldon